O podjetju TherapiaSmo edino podjetje v Sloveniji, katerega SPECIALIZACIJA je fizioterapija in rehabilitacija za starejše, ki so zaradi poškodbe, bolezni ali starosti NEPOKRETNI, imajo težave z RAVNOTEŽJEM ali  HOJO. Vse omenjene skupine lahko rehabilitiramo v 97%. V večini primerov je rehabilitacija uspešna do te mere, da lahko bolniki zopet skrbijo sami zase, kot so to lahko pred poslabšanjem ali pa še bolje.


Ekipo sestavljamo sami diplomirani fizioterapevti.


Za doseganje nadpovprečnih rezultatov smo razvili svojo tehniko, saj z obstoječimi tehnikami, ki so na voljo na trgu, ni bilo možno dosegati zadovoljivih rezultatov.

Ali bomo lahko pomagali tudi vašim svojcem, ne moremo vedeti, dokler jih ne vidimo. Predlagamo vam brezplačen pregled, kjer vas obiščemo na vašem domu. Področja kjer delujemo so: Ljubljana in bližnja okolica. Naše storitve po novem nudimo tudi na območju Maribora s širšo okolico, ki sega na sever do Šentilja in do Lenarta.

Brezplačne preglede smo uvedli, da ocenimo realno stanje bolnika in da lahko svojcem ali bolnikom iz prve roke ponudimo kar najbolj verodostojne informacije glede tega, kaj je moč narediti v pacientovem primeru. To se za podjetje na našem strokovnem nivoju spodobi.


Na brezplačen pregled se naročite na 080 44 66 / 040 858 959.